Milas-Bodrum Havalimanında Milas tanıtımı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas-Bodrum Havalimanında Milas tanıtımı

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ilçemiz Milas’ın doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla Milas Bodrum Havalimanı’nın VIP salonunda sergilenmek üzere tanıtım fotoğrafları hazırlattığı ve büyük boy fotoğrafların havalimanının VIP salonuna asıldığı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre MİTSO, Milas’ın doğal güzelliklerinden Bafa Gölü, Tuzla sulak alanı ve flamingolar ile tarihi zenginliklerinden Gümüşkesen Mezar anıtı, Baltalı Kapı, Su Kemerleri, kültürel güzelliklerinden Macar Evleri ile UNESCO’nun “Dünya Mirası Geçici Listesi”nde yer alan iki tarihi alan olan Hekatomnos Anıtmezarı ve Beçin Kalesi ve Ortaçağ Kenti’nin fotoğraflarını hazırlatarak Milas Bodrum Havalimanı’nın VIP salonuna asılmasını sağladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerini her ortamda ve her fırsatta tanıtmak amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Son olarak, Milas’ı tanıtan fotoğrafların Milas Bodrum Havalimanı’nın VIP salonuna asılmasını sağladık. Umarım, bu fotoğrafları gören pek çok VIP yolcusunda Milas’ı ve Milas’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görme arzusu uyanacak ve ilçemizi ziyaret edeceklerdir. Bundan sonra da her fırsatta Milas’ı tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık