Milas Emniyet Müdürü İsmail Toygun oldu

Milas Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişikliği yaşandı. Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar'ın yerine İsmail Toygun, Milas Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Milas Emniyet Müdürü İsmail Toygun oldu

Geçtiğimiz yıl Eylül ayı içerisinde göreve başlayan Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar’ın yerine daha önce Fethiye, Bodrum ve Datça gibi ilçelerin müdür yardımcılığı ve emniyet müdürlüğü görevlerini yürüten ve geçtiğimiz yıl Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Toygun atandı. Toygun, yeni görev yeri Milas’a gelerek vazifesine başladı.

İsmail Toygun’u Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi sırasında koronavirüs denetimlerinde maskesiz bir vatandaşı ATM'den para çekerken görünce "1000 TL fazla çek" diyerek esprili bir dille uyardığı video ile tanımıştık.  

İSMAİL TOYGUN KİMDİR?

İsmail Toygun, mesleğe 1999 yılında Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı. Yaklaşık 20 yıl polis teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Toygun, Kosova Birleşmiş Milletler Polis Gücü'nde bir yıl çalıştıktan sonra yurda dönüp, 2007- 2010 yılları arasında Artvin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı. Daha sonra 2.5 yıl Muğla'nın Fethiye ve 2.5 yıl da Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan Toygun, 2 yıl Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Marmaris Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, Datça İlçe Emniyet Müdürü Reşat Özkan'ın Iğdır'a tayini ile boşalan Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve yaklaşık 4 yıl görev yapan Toygun, geçtiğimiz yıl Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanmıştı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık