Milas, Flypgs.com Magazine ve Atlasglober’dan sonra Posta’nın Tarım ekinde …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas, Flypgs.com Magazine ve Atlasglober’dan sonra Posta’nın Tarım ekinde …

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) bu kez, Posta gazetesinin İzmir Agroexpo Fuarı için özel olarak hazırlanan Tarım ekinde, Milas’ın Coğrafi İşaretli Zeytinyağı ile Coğrafi İşaret başvurusunda bulunulan Milas Yağlı Zeytini ve Milas Tepsi Böreğini tanıttı.

Daha önce Pegasus Havayolları’nın Flypgs.com Magazine ve Atlasjet’in Atlasglober dergilerinde ilçemizi tanıtan yazı ve fotoğrafların yayınlanmasının ardından MİTSO bu kez de Türkiye’nin en çok satan gazetesi olan Posta’nın İzmir Agroexpo Fuarı için özel olarak hazırlanan Tarım ekinde Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını tanıtan bir yazının yayınlanmasını sağladı.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre yazıda, Milas zeytinyağına coğrafi işaret alınmasıyla birlikte ilçemiz ekonomisine yaklaşık 60 milyon TL’lik bir katkı sağlandığına dikkat çekilirken zeytinyağına coğrafi işaret alınmasıyla birlikte markalaşmanın da arttığı, MİTSO’nun ayrıca Milas’ın geleneksel lezzetlerinden Yağlı Zeytin ve Tepsi Böreği için de coğrafi işaret başvurusunda bulunduğu belirtildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, konuyla ilgili açıklamasında, “Milas’ın ve ürünlerimizin tanıtımı için her fırsatı değerlendiriyoruz. Havayolları dergilerinde Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle tanıtılmasını sağladık. Şimdi de Türkiye’nin en çok satan gazetesi olan Posta’nın Tarım ekinde yarım sayfa Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını tanıttık. Bu tanıtımların Milas’a, Milaslı üreticilere ve dolayısıyla Milas ekonomisine çok olumlu şekilde yansıyacağını zaman içinde göreceğiz. Bizim bütün çabamız ilçemizi ve ürünlerini en iyi şekilde tanıtmak için. Bunun için de elimizden geleni yapıyor ve her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık