Milas Gençlik Merkezi’nden çağrı …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Gençlik Merkezi’nden çağrı …

Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılında 14 - 29 yaş aralığındaki gençlere yönelik, hem eğlendiren hem de öğreten faaliyetlerinin daha etkili, verimli ve düzenli yürütülebilmesi için “Merkezim Her Yerde”, “Kitap Okuma Halkaları” ve “Gençlerin İyilik Ağacı” olmak üzere üç başlık altında toplandığı belirtildi.

Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve sportif faaliyetleri düzenleyen merkezlerdir.

Gençlik Merkezlerimizde hâlihazırda uygulanan pek çok faaliyet, proje ve çalışmaların daha etkili, verimli ve düzenli yürütülebilmesi için üç başlık altında toplanmıştır.

Gençlik Merkezlerimizdeki faaliyetlerimizi mekân sınırlarının dışına taşıyarak gençlerimizin olduğu her yere ulaşmak amacıyla “Merkezim Her Yerde” uygulamaları gerçekleştirilecektir.

Gençlik Merkezlerinde okuduğunu anlayan, anladığını anlatabilen gençler yetiştirmek ve gençlerin topluluk önünde konuşabilme yeteneğini geliştirmek üzere gerçekleştirilen proje ve çalışmalar “Kitap Okuma Halkaları” başlığı altında uygulanacaktır.

Bunların yanında gönlü geniş, geçmişinden aldığı öz değerlerini muhafaza eden, dünyaya iyiliğin hâkim olmasını ilke edinmiş bir gençliğe sahip olmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar “Gençlerin İyilik Ağacı” başlığı altında sürdürülecektir.

Haydi gençler “Sosyal Medyadan” daha çok vakit geçirip daha çok eğleneceğiniz “Sosyal Meydanda” sizleri bekliyoruz.

Başvuru ve detaylı bilgi için: 0252 512 533”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık