Milas Gençlikspor, bugün şampiyonluğu kutlayacak

ÖNDER Spor Haber/ Hüseyin AÇAR

Milas Gençlikspor, bugün şampiyonluğu kutlayacak

Kulüp Başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü 2018 - 2019 spor sezonunda İkinci Amatör Küme Futbol Liginden Birinci Amatör Küme Futbol Ligine yükselişini taraftarları, sporcuları ve sporcu aileleri ile birlikte bugün Mylasa 48 isimli Restoranda kutlayacak.

Milas Gençlikspor Kulübü Yöneticilerinden Şafak Kaya’ya ait Mylasa 48’de bir araya gelecek olan Milas Gençlikspor Kulübü yönetimi, sporcuları ve taraftarları, bu anlamlı günde şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayacaklar.

Antrenörlüğünü Ali Akın Çilek’in yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü Futbol Takımı Muğla İkinci Amatör Küme Futbol Liginde sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek tüm taraftarlarını sevindirmişti.

2019 - 2020 spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Kümede yine şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak olan Milas Gençlikspor Kulübünün alt yapısında birbirinden yetenekli yıldız futbolcular geleceğin başarılı sporcuları olmak için antrenörleri nezaretinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Geceye davet etti

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Milaslı tüm taraftarları ve futbolseverleri bugün Mylasa 48’de yapılacak olan Şampiyonluk yemeğine davet ederek, “Şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayalım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık