Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde yeni kurslar - Üniversite hazırlık kurslarını da Halk Eğitimi Merkezi verecek

Halk Eğitimi Merkezi’nin (HEM) kurslarının arttığını ve geçen yılki üniversite hazırlık kurslarına devam eden öğrencilerden 5’ini lisans, 9’unu ön lisansa yerleştirdiklerini söyleyen Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, gazetemizi ziyaret ederek, yeni kurslar hakkında bilgi verdi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde yeni kurslar - Üniversite hazırlık kurslarını da Halk Eğitimi Merkezi verecek
  • 12 September 2019, Thursday 15:15

Yeni kursların 23 Eylül – 9 Ekim arasında başlayacağını, talepler doğrultusunda yeterli kayıt ve eğitmen olduğunda yeni kursların açılabileceğini belirten Milas HEM Müdürü Tunahan Bayram, artık kırtasiyeyi de azalttıklarını ve cep telefonlarından bile online başvuru alınıp, kayıt yapıldığını açıkladı. Üniversite hazırlık kurslarında da artık tek yetkilinin Halk Eğitimi Merkezleri olduğunu söyleyen Bayram, şöyle konuştu:

“İstenen kurslarla ilgili anket yaptık. Salı günü de broşürlerimizi pazaryerinde dağıtacağız. Kurslarımızın saat süre kısıtlaması yoktur; sabah – akşam, haftasonu -  hafta içi ders yapılabilir. Bizleri sosyal medyada facebook ve instagramdan takip edebilirsiniz. Üniversite hazırlık kurslarında artık tek yetkili halk eğitimi merkezi.  Geçen yıl 34 kursiyerimizden 5 lisansa, 9 ön lisansa giren oldu. Diş Hekimliği, Gıda Mühendisliği, Aşçılık, İnşaat Teknolojileri, Sağlık İşletmeciliği, Türkçe Öğretmenliği gibi bölümleri kazandılar. Bu sene yoğun katılım bekliyoruz.”

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis