Milas İlçe Hakları Kurulu Üyeleri kahvaltıda buluştu

A.Kemal KAŞKAR -

Milas İlçe Hakları Kurulu Üyeleri kahvaltıda buluştu

Milas İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Kurulun Gazeteci Üyeleri Kemal Kaşkar’ın, 14 yıllık Kurul Üyeliğinden kendi isteğiyle ayrılmış olması ve Mutlu Hazer’in de Eylül ayı başında askere gidecek olması dolayısıyla “24 Temmuz Basın Bayramı” gününde kahvaltılı bir buluşma gerçekleştirdiler.

Hacıilyas Meydanındaki Tarihi Konak Lokantası’nda gerçekleştirilen buluşmaya, Kurul Başkanı Kaymakam Eren Arslan’ın yanısıra Kurul Üyeleri Milas Belediyesi Temsilcisi İlknur Öner, Okul Aile Birliği Temsilcisi Zuhal Avcılar, MSKÜ Milas MYO Temsilcisi Ahmet Trabzon, Hazine Avukatı Av. Melek Eriten, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Baro Temsilcisi Av. Fatmanur Selam, MİTSO Temsilcisi Mehmet Yiğit, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Mehmet Nergiz ile Mutlu Hazer ve Kemal Kaşkar katıldılar.

Buluşmada, başta geçtiğimiz hafta bölgemizi bir hayli sarsan ancak ne iyi ki ‘can ve mal kaybı yaşatmayan’ deprem ve kahvaltı mekanı olarak seçilen lokantanın, yakın geçmişe kadar ‘yıkılmak üzere’ görüntülerinden kurtarılıp yaşamaya-yaşatmaya başlamasından hareketle Milas Evleri olmak üzere birçok konuda muhabbet edildi.

Kurul Üyeleri ayrıca, uzun süredir gerçekleştirilemeyen ‘Nezerethane Ziyaretleri’nin de en kısa sürede yeniden başlatılması konusunu dile getirdiler.

Buluşma, Mutlu Hazer’e “hayırlı tezkereler” ve Kemal Kaşkar’dan da, Kurul’a haber ve yazılarıyla desteğini sürdürmesi dilekleri ve “24 Temmuz Basın Bayramı” kutlamalarıyla sona erdi …  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık