Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın Aslanyakası ziyareti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın Aslanyakası ziyareti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilçemize bağlı mahalleleri ziyaret programı kapsamında, geçtiğimiz Cuma günü Aslanyakası’nı ziyaret ettiği bildirildi.

Kaymakamlık Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Mahalle Muhtarı Aydın Can ve mahalle halkı karşıladı.

Mahalle halkının dilek ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme ulaşması yönünde çalışmalar yapmak üzere, kurum müdürleriyle beraber mahalleyi ziyaret eden Arslan’a; Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Ali Parlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, ADM Müdürü Atilla Uzunoğluları eşlik etti.

Kaymakam Arslan; Aslanyaka Mahallesi halkından yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını dile getirmelerini istedi. Mahalle halkı, mahallede GSM ve normal telefon hatlarının çalışmamasından dolayı iletişimde sıkıntı çektiklerini dile getirdi.

Mahalle Muhtarı Aydın Can ise, Aslankaya mahallesinden Ulaş Mahallesine bağlantı yolunun hayata geçirilmesini istedi.

Kaymakam Arslan ayrıca Çamköy Sulama Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber DSİ yetkilileri, ADM yetkilileri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık yetkilileriyle beraber en yakın zamanda toplantı yapılarak mahallede ve bölgedeki sorunun en kısa zamanda çözüme ulaşması için adımın atılacağını belirterek gerekli kurumlara sıkıntılarının iletileceğini ve bire bir takipçisi olacağını söyledi.

Mahalle ziyareti sonrasında, mahallede yaşayan bir aileyi ziyaret eden Kaymakam Arslan, ihtiyaçlarını yerinde dinledi ve ihtiyaçların giderilmesi hususunda çalışma başlatılması için Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran’a talimat verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık