Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın Yeni Yıl Mesajı

ÖNDER Haber -

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın Yeni Yıl Mesajı

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Yeni Yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, “2017 yılının hayırlara vesile olması temennisiyle Milaslı hemşerilerimize, değerli kamu görevlilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Kaymakam Arslan’ın mesajı şöyle:

Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz.

Ne mutlu bizlere ki, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü ve geleceğe güvenle bakan bir ülke olarak yeni bir yıla giriyoruz.

Son yıllarda gönül coğrafyamızda ve yakın çevremizde yaşanan istikrarsızlık ve savaşlar, gerçekten tüm toplumumuzu derinden etkilemiştir.

15 Temmuz 2016’da dış güçlerin maşası olan; Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yuvalanmış asker kıyafetli bölücü FETÖ elemanlarının ülkemizi işgal etme adına gerçekleştirdikleri kalkışma da bizleri derinden üzmüştür.

Allah Milletimize bir daha böyle günler yaşatmasın.

Aziz milletimizin verdiği vergilerle satın alınan helikopter, tank ve savaş uçakları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, TBMM’ne, Polis Özel Harekat binasına saldıran; ülkesine sahip çıkmak için sokaklara inen 241 vatan evladını şehit eden ve 2 bini aşkın vatan evladının da yaralanmasına neden olan FETÖ ve yandaşları ile onların arkasında olanları milletimiz asla unutmayacaktır.

İster DAEŞ, ister PKK, ister FETÖ gibi adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ve arkalarındaki küresel güçlerin tek amacı; milletimizi bu coğrafyadan silip atmaktır. Ancak millet olarak bu kutlu vatana sahip çıkmakta hiçbir engel tanımayacağız. Tüm terör örgütlerine karşı İstiklal Savaşı ruhu ile karşı durduk ve karşı durmaya devam edeceğiz.

Milletimiz, kadim medeniyetinin gereği olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de mazlumun ve mağdurun yanında yeralmıştır. İnşallah 2017 yılı, tüm Aziz milletimiz ve dünya için barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur.

Bu duygularla, 2017 yılının hayırlara vesile olması temennisiyle Milaslı hemşerilerimize, değerli kamu görevlilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Bu toprakları bize Vatan kılan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, onların kutsal emanetlerine ve gazilerimize de selam ve saygılarımı sunuyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık