Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS KAYMAKAMLIĞI SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE DESTEK EKİBİ GÖREVE BAŞLADI

Milas Kaymakamlığı tarafından başlatılan proje kapsamında oluşturulan Milas Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Bakım ve Destek Ekibi göreve başladı.

MİLAS KAYMAKAMLIĞI SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE DESTEK EKİBİ GÖREVE BAŞLADI

Milas’ta bulunan Sokak Hayvanlarının bakımının yapılması adına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin talimatıyla Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde Milas Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Bakım ve Destek Ekibi oluşturuldu. Ekibin tanıtılması adına bir basın toplantısı düzenlendi.

Milas Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Parlu, Milas Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Bakım ve Destek Ekibi yetkilileri, hayvan severler ve basın mensupları katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, hayvan dostları için bir araya geldiklerini belirterek, “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de Hayvan Haklarıyla ilgili tasarı kanunlaştı. Milas’ta bu alanda farkındalık yaratmak istiyoruz. Bu farkındalığı oluşturduğumuz ekibimiz ve hayvan sever vatandaşlarımızla ortaklaşa çalışarak yapmak istiyoruz. Bu anlamda Sokak Hayvanları Bakım ve Destek Ekibimizi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’müz bünyesinde oluşturduk. İlerleyen süreçte daha güzel projeler ve çalışmalara imza atabileceğimize inanıyorum” dedi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Parlu’da, kanunların kendilerine verdiği yetki ve gönüllülük çerçevesinde çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Düzenlenen toplantıya katılan hayvan sever vatandaşlar da oluşturulan ekipten duydukları memnuniyeti dile getirterek, toplumdaki bilinci artırmanın önemine dikkat çektiler.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis