Milas, modern bir stadyuma kavuşuyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas, modern bir stadyuma kavuşuyor

Milaslıların modern bir stadyum özlemi artık sona eriyor. 2018 - 2019 spor sezonunda daha modern bir stadyumda oynanacak olan Muğla amatör Küme Futbol Ligi karşılaşmaları için Milaslı sporseverler gün sayıyor.

Muğla İl Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaparak, Milaslılara özledikleri ve bekledikleri müjdeyi verdi.

2018 - 2019 sezonunda Milas’taki tüm spor kulüpleri futbolda artık maçlarını daha güzel bir zeminde ve stadyumda yapacak.

İl Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi:

“26 Haziran tarihinde ihaleye çıkan ve yüklenici firmaya verilen Milas Şehir Stadyumu ile ilgili tüm çalışmalar artık en hızlı bir şekilde yapılacaktır.

Ekim ayında başlayacak olan lig maçlarına kadar bakım ve yapım çalışması sürecek olan Milas Şehir Stadyumu göze hoş gelen modern haliyle Milas gençliğinin ve spor kulüplerinin hizmetinde olacaktır.

Milas Şehir Stadyumunda öncelikle zemin yenilemesi yapılacak ve suni çim sahada futbol oynanacaktır. Sonrasında ise elektronik skorbord, ışıklandırma, tartan koşu pisti, mevcut kapalı tribünlerin onarılması ve bakımı, 1000 kişilik açık tribün yapımı ve ayrıca stadyum çevre düzenlemesi ile yeni sezon öncesinde Milas güzel ve modern bir stadyuma kavuşacaktır.”

 

“Şehit Metin Özcan Stadyumu”

Muğla İl Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, 2018 - 2019 futbol sezonuna yetiştirilecek olan Milas Şehir Stadyumunun isminin “Şehit Metin Özcan Stadyumu” olacağını da söyledi.

“Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu Milaslılara, Milas Gençliğine ve tüm spor kulüplerine hayırlı ve uğurlu olsun” diyen Öçalmaz, yeni sezonda genç sporcularımızın spordaki başarılarının bu güzel stadyumla birlikte artacağını belirtip yeni stadyumun tüm spor kulüplerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık