Milas OSB çalışmaları, plan dahilinde sorunsuz sürüyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas OSB çalışmaları, plan dahilinde sorunsuz sürüyor

 

Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı MİTSO’da yapıldı. Milas Kaymakamı ve Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eren Arslan’ın başkanlığında toplanan OSB Müteşebbis Heyeti, 2017 yılının değerlendirmesini yaptı.

Toplantıda OSB’deki çalışmaların programa uygun bir şekilde sürdüğü, hak sahiplerine sanayi arsalarının 5 - 6 ay içinde verilebileceği, yapılan işler karşılığında müteahhitlere hak edişlerinin düzenli olarak ödenmekte olduğu ve müteahhitlere ödenmesi gereken herhangi bir borç olmadığı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas OSB Müteşebbis Heyeti, 2017 yılındaki OSB çalışmalarını değerlendirmek üzere MİTSO’da toplandı.

Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanı, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın başkanlığında yapılan toplantıda OSB Müdürü Haluk Onaran bilgilendirmede bulundu. OSB arazisinde halen sürmekte olan altyapı çalışmaları hakkında ayrıntılı açıklamalar yapan Onaran, yapılan işlere karşılık müteahhitlere hak edişlerinin düzenli olarak ödenmekte olduğunu, OSB yönetiminin müteahhitlere yapılan iş karşılığı hiç borcunun bulunmadığını ve çalışmaların planlandığı şekilde sürmekte olduğunu dile getirdi.

Haluk Onaran, çalışmaların bu şekilde devam etmesi durumunda sanayi parsellerinin hak sahiplerine 5 - 6 ay içinde teslim edilmeye başlanacağını da sözlerine ekledi.

Müteşebbis Heyet Üyesi ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise, Milas OSB’de son birkaç yıl içinde çok büyük bir aşama kaydedildiğini belirterek, “OSB’de altyapı çalışmaları planlandığı gibi sürüyor. 5 - 6 ay içinde sanayi parsellerini üyelere teslim etmeyi hedefliyoruz. 2018 yılında OSB’den arsalarını alacak olan hak sahipleri fabrikalarının inşaatlarına başlayabilecekler. OSB’nin toplam kapasitesinin yüzde 70 doluluğa ulaşması halinde OSB alanını daha da genişletmek amacıyla bitişikteki Hazine arazisinin OSB’ye tahsisi için başvuruda bulunulacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık