Milas OSB Heyeti Ankara’daydı

ÖNDER Haber –

Milas OSB Heyeti Ankara’daydı
  • 01 September 2016, Thursday 7:01

Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı yapım işleri sürerken, zorunlu olarak ihtiyaç duyulan imar planı değişikliği için OSB yönetiminin Ankara'ya giderek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Kaymakamı, OSB Müteşebbis Heyet ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gürel, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reşit Özer, Milas Belediye Başkanı, OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tokat ile OSB Müdürü Haluk Onaran ve OSB Teknik Elemanı İbrahim Dal birlikte Ankara'ya gittiler.

Ankara'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda görüşmelerde bulunan Milas OSB heyeti, altyapı yapımı sırasında arazi yapısı nedeniyle zorunlu olarak ortaya çıkan imar planı değişikliği için temaslarda bulundu. Milas OSB heyeti, OSB'nin imar planını hazırlayan Şehir Plancısı ve Proje firmasıyla da bir toplantı yaptılar.

OSB Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Ankara görüşmelerinin olumlu geçtiği ve Bakanlıktan gereken ilgi ve desteğin sağlandığı belirtilerek, OSB'de altyapı çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiği bildirildi.

Son Ankara ziyareti, OSB'nin gerçekleşmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bugüne dek yapılmış 27. Ankara ziyareti oldu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık