Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’ne yeni Müdür atandı

Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’ne yeni Müdür atandı
  • 09 January 2015, Friday 7:59

Oktay ÇAYIRLI -

Muğla’nın ilk Sosyal Güvenlik Merkezi olma özelliğini taşıyan Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’ne Kurucu Müdür olarak atanan Denetmen İnan Kılınç’ın yerine Müdür ataması yapıldı… Yeni kurum müdürünün yaklaşık iki hafta içerisinde ilçemizdeki görevine başlaması bekleniyor…

2009 yılı Mayıs ayında 23 Nisan Bulvarında bulunan Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait binada hizmet veren, yaklaşık bir yıl önce ise Emek Mahallesi Sanayi Caddesinde yapılan yeni hizmet binasında çalışmalarını sürdüren Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’ne müdür ataması yapıldı.

Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’nin Kurucu Müdürü olan ve yaklaşık 6 yıldan beri bu görevini sürdüren, çalışmaları ve kişiliğiyle Milaslılar tarafından takdir edilen Kurum Müdürü İnan Kılınç’ın yerine, geçen yıl gerçekleştirilen görevde yükselme sınavında başarılı olan Ömer Gülter atandı.

Gülter’in yaklaşık iki hafta içerisinde ilçemizdeki görevine başlayacağını belirten Milas SGM Müdürü Kılınç, kendisinin ise Muğla’daki denetmenlik görevine devam edeceğini söyledi.

Muğla’nın ilk Sosyal Güvenlik Merkezi olma özelliğini taşıyan Milas Sosyal Güvenlik Merkezi’nin 4 buçuk yıl 23 Nisan Bulvarı üzerinde hizmet verdiğini, geçtiğimiz yıldan itibaren ise çalışmalarını Emek Mahallesi’nde bulunan yeni binalarında sürdürmeye başladıklarını belirten Milas SGM Müdürü İnan Kılınç, "Muğla için önemli bir ilçe olan Milas’a Sosyal Güvenlik Merkezi oluşturulması için 2009 yılında çalışma başlatılmıştı. Ben de Kurucu Müdür olarak görev aldım. Süreç içerisinde elimizden geldiğince Milaslıların sorunlarını çözmeye çalıştık. Son olarak Milas’a kendi hizmet binasını kazandırdık. Şu anda da kesin kabulü yapılıyor. Milas’a yakışan bir bina oldu. Bizler artık Milaslı sayılırız. Milas’tan da ayrılmayı düşünmüyorum. İkametim Milas olacak. Görevimiz gereği Muğla’nın diğer ilçelerine de sık sık gidip geleceğiz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık