Milas Süt Birliği Çalışanlarına ‘Yangın Söndürme Eğitimi’ verildi

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Süt Birliği Çalışanlarına ‘Yangın Söndürme Eğitimi’ verildi

Milas Süt Üreticileri Birliği çalışanlarına, her yıl olduğu gibi bu yıl da yangın söndürme eğitimi verildi. Eğitimin sonunda uygulamalı yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Milas Süt Üreticileri Birliği hizmet binalarında ve Süt Toplama Merkezlerinde görev yapan çalışanlara yönelik 6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu gereğince yapılması zorunlu olan Yangın Eğitim ve Tatbikatı, Birliğin Koru Mahallesindeki binasında gerçekleştirildi.

Muğla Genç Hekim Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İş Güvenliği Uzmanı Gamze Özçetin tarafından, 61 kişiye yangının genel tanımı yapılarak, yanma şekilleri, müdahale ve söndürme teknikleri, yangın alanındaki tehlikeler hakkında bilgi aktarıldıktan sonra gerekli izinlerin ve güvenlik önlemlerinin alındığı alanda kontrollü olarak uygulamalı yangın söndürme çalışması yapıldı.

 

Önce güvenlik

Gerçekleşen çalışma hakkında bilgi veren Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Her türlü çalışma ortamında güvenlik çok önemli. Meydana gelebilecek iş kazası, yangın, deprem gibi afetler sırasında insanların olaya müdahale yöntemi ve davranış biçimi maddi zararın büyümesine engel olduğu gibi en önemlisi de can kurtarabiliyor. Yaptığımız her iş önemli. Fakat hiçbir şey insan canından daha kıymetli değil. Onun için her zaman, önce çalışanlarımızın can güvenliğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda Birliğimiz çalışanlarına yönelik eğitim ve uygulama çalışması yapıldı” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık