Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Süt Birliği’nden çiğ süte yüzde 20 indirim

Üreticiyi ve tüketiciyi korutan bir anlayışla hizmet veren Milas Süt Birliği, Birliğim Gıda şubelerinde sütmatikten sunulan çiğ süte 1 Haziran Dünya Süt Günü’ne özel yüzde 20 indirim uyguluyor.  

Milas Süt Birliği’nden çiğ süte yüzde 20 indirim
  • 31 May 2023, Wednesday 15:33

Dünya Süt Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayan Milas Süt Birliği, 1 Haziran Dünya Süt Günü’ne özel çiğ süte indirim yaptı.

Sütmatikten sunulan çiğ süte yapılan yüzde 20’lik indirime göre, çiğ sütün litre fiyatı bir günlüğüne 12 TL oldu.  

Çiğ süt indirimi, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi No: 12 B ve Hacı İlyas Mahallesi Gümüşkesen Caddesi (Kapalı Giyim Pazarı) adreslerinde hizmet veren Birliğim Gıda şubelerinde geçerli olacak.

Sütün insan sağlığı açısından önemine dikkat çeken Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, ekonomiden sosyal yaşama etki eden besinlerden olan sütün, kalite değerlerinin insan sağlığını yakından etkilediğini ifade etti.

Milas Süt Birliği üyelerinin ürettiği sütün oldukça kaliteli olduğunu, kalite değerlerinin üretici eğitimleri ve testlerle korunduğunu anlatan Başkan Gezgin, Milas’ta üretilen sütün ulusal firmalara pazarlandığını ifade etti.

HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SÜTÜ

Milas Süt Birliği kuruluşu olan Birliğim Gıda’nın, “Üreticiden Tüketiciye” anlayışı ile hizmet verdiğini söyleyen Gezgin, “Tüketicilerimizden gelen yoğun talep üzerine kısa bir süre önce Birliğim Gıda’nın ikinci şubesini hizmete açtık. Birliğim Gıda şubelerimizde tüm şarküteri ürünlerimiz taze ve sağlıklı… Tüketime sunduğumuz gıdalar izlenebilir.

Süte gelince çok hassas davranıyoruz. Çünkü süt uygun şartlar korunmaz ise çok hızlı bozulabiliyor. Dakikalar içerisinde süt, insan sağlığına zararlı bir hale gelebiliyor.

Bizim çiğ sütümüz, hastalıktan ari sertifikasına sahip. Yani satışa sunduğumuz bu süt, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından takip edilen, hayvanları düzenli testlerden geçen, onaylı işletmelerimizden temin ediyoruz. Soğuk zinciri bozulmadan, memeden tanka, oradan da satışa kadar bu süte el değmiyor. Sonra değerleri korunan sağlıklı sütü, sütmatikle tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Böylesi özel bir üretimi emek emek gerçekleştiren kıymetli üreticilerimize teşekkür ederek, tüketicilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum.” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis