Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Türk Halk Müziği Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

Kurulduğu günden beri yaptıkları başarılı etkinliklerle Milas’a değer katan Milas Türk Halk Müziği Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan oylamayla başkanlığa tekrar Turgut Taş seçildi.

Milas Türk Halk Müziği Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti
  • 09 December 2022, Friday 9:37

Milas Türk Halk Müziği Derneği 4. Olağan Genel Kurulu Milas Belediyesi Aşk-I Dil Akarca Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamayla başlayan genel kurulda daha sonra Divan oluşturuldu. Saygı duruşunun ardından yönetim ve denetim kurulları raporlarının okunması ve ibrasının ardından yönetim ve denetim kurulları seçimleri gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Turgut Taş ile Gürsoy Doğan’ın yarıştığı genel kurulda, mevcut başkan Turgut Taş 17 oy alarak güven tazeledi.

Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere; Pınar Küçük, Remzi Gökkaya, Mustafa Özalp, Zafer Pınarlık,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere Ahmet Yelliler, Muzaffer Akpalamut, Yüksel Sekli, Orhan Şahin, Derviş Çobanoğlu seçildi.

Denetleme Kurulu Asil Üyeliğine, Nedim Meşelik, Necati Yaman, Mustafa Mengü, yedek üyeliğe ise Ali Çakır, Durcan Yüksel, Nuri Göçmen seçildi.

Milas Türk Halk Müziği Derneği Başkanı Turgut Taş yaptığı açıklamada; “Oylama sonucunda tekrar bana ve yönetim kurulu üyelerimize gösterilen güvenden dolayı üyelerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak yeni seciyen yönetime başarılar diliyoruz

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis