Milas Türk Musikisi Derneği’nden 88. Konser

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Milas Türk Musikisi Derneği’nden 88. Konser

Milas Türk Musikisi Derneği, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda önceki akşam düzenlenen 88. Konser etkinliğiyle kulakların pasını sildi ...

Kuruluş tarihi olan 1976 yılından beri faaliyetlerini aralıksız sürdüren Musiki Derneği, Şef Udi Bestekar Ercan Karadamlı yönetiminde çıktığı konserde Türk musikisinin birbirinden güzel 25 eserini seslendirdi.

Musikiseverlerin ayakta alkışladığı muhteşem konsere TRT Sanatçısı, Klarnet Üstadı Durmuş Kısaoğlu damga vurdu. Kısaoğlu konser boyunca yaptığı klarnet taksimleri ile sanatseverleri kendine hayran bıraktı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve müzikseverlerin yoğun katılım gösterdiği konserin sunuculuğunu üstlenen Şükrü Demirkol, yaptığı açılış konuşmasında; “1976 yılında kurulan derneğimizin kuruluşundan günümüze kadar var olmasına katkı sağlayan başkan ve yönetim kurulu üyelerine, her türlü koşullara rağmen amatör duygular içerisinde çalışmalara katkı veren korist, solist ve saz üstatlarımıza, dernek binamızı tahsis eden ve görevi süresince bizlere her zaman destek veren Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve tüm belediye çalışanlarına ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek, sahneye konserde görev alacak olan saz ve ses sanatçılarını davet etti.

Daha sonra başlayan konserde, Türk musikisinin 25 güzel eseri, Dernek üyelerince koro ve solo olarak seslendirildi.

Salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlanan konserin sonunda bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bizlere böylesine güzel bir gece yaşatan muhteşem müzik ziyafeti sunan Musiki Derneğimize teşekkür ediyorum. Başta şefimiz Ercan Karadamlı olmak üzere tüm saz ve ses sanatçılarımız muazzam bir repertuar ile müthiş bir sunum yaptılar. Gecemizi ve hayatımızı renklendirdiler ve anlamlandırdılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Hiçbir karşılık beklemeden özveri ile çalışıp bu muhteşem konseri hazırlayan arkadaşlarımızın bizlerden tek beklentisi sadece alkışlanmak. Kendilerine ne kadar şükranlarımızı sunsak da yetmez. Ben bu emeğe, sundukları sanat gösterisine saygı duyuyor kendileri ile de gurur duyuyorum. Bu emeğe şapka çıkartılır, bu emeğin karşısında ancak saygı ile eğilinir. Ben tekrar, başta şefimiz olmak üzere tüm ses ve saz sanatçılarımıza, şimdiye kadar dernek başkan ve yöneticiliği yapmış herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, Koro Şefi Ercan Karadamlı’ya, gecenin anısına çiçek ve plaket sundu.

Konser programı, anı fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık