Milas Ülkü Ocakları’ndan bayramlaşma programı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Milas Ülkü Ocakları’ndan bayramlaşma programı

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Şeker/Ramazan bayramının son günü düzenlenen bayramlaşma programı, ilçemizdeki ülkücüleri bir araya getirdi.

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, bayramın son günü Ocak binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Birçok ülkücünün, eşi ve çocuklarıyla katıldığı bayramlaşma programında bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Hayrettin Gönül; “Bayramlar, insan sevgisini öne çıkaran, birlik ve beraberliği, dayanışma ruhunu canlandıran müstesna günlerdir. Hangi düşüncede olursa olsun herkese kapılarını açan Milas Ülkü Ocakları, tüm Milaslıları kucaklayan bir anlayıştadır. Burası bir siyasi kurum değildir. Bizler her türlü fikre saygı duyan bir noktadayız. Elbette bizlerin de vatan sevgisi, bayrak sevgisi, ülke sevgisi gibi ‘kırmızı’ çizgileri var ancak bunların da üzerinde bizim için insan sevgisi çok daha önemlidir. İnsana olan sevgimizde en küçük bir sapma olmadan, üreteceğimiz her türlü hizmeti başta Milaslılar olmak üzere tüm insanlarımıza sunacağız. Gençlerimizi önemsiyoruz, çünkü Ulu Önderimiz bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Onlar bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla gençleri sağlıklı bir nesil olarak yetiştirmek, topluma yararlı bireyler haline getirmek hepimizin görevidir. Bu anlamda topluma sunduğumuz ve bundan sonra da sunacağımız birçok proje gençliğe dönük olacaktır.

Şehit polisimiz Fethi Sekin’in adını verdiğimiz atölyemizde özellikle bayanlarımızın el sanatlarıyla uğraşmalarını, boş vakitlerini değerlendirmelerini hatta ev ekonomilerine katkıda bulunmaları için kendilerini Ocak hizmet binamıza davet ediyoruz. Bu bayramlaşma programı, umarım bu düşünceleri hayata geçirmek için bir fırsat olur” diyerek, Milaslıların ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık