Milas ve Muğla Mutfağını Bolu’da tanıtacaklar

ÖNDER Haber -

Milas ve Muğla Mutfağını Bolu’da tanıtacaklar

Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği’nin, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi’nin davetlisi olarak 2. İzzet Baysal Bolu Mutfak Günlerinde Milas ve Muğla’nın yöresel Yemek Kültürünü tanıtacakları bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, 8-9-10 Nisan tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek ve aralarında Almanya, Slovakya, Rusya, Fransa ve Yunanistan’ın da bulunduğu 16 ülkeden gelecek uzman şeflerin yarışacağı 2. İzzet Baysal Mutfak Günlerinde Muğla ve Milas’ı, Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği temsil edecek.

Yarışma öncesi Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı Ahmet Çetin ve Aregala Yunanistan Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı Kadiri Memiş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eti.

Ahmet Çetin; Bolu’da düzenlenecek olan yarışmada Muğla ve Milas yemek kültürünü tanıtmak ve dereceye girmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek destekleri için Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, Ahmet Çetin ve Kadiri Memiş’e teşekkür ederek yarışmada başarı diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık