Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut’a sürpriz!

Adem KANKAYNAR -

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut’a sürpriz!

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Erkan Turgut’a, doğum günü sürprizi yaptılar.

Halk Eğitimi Merkezi bahçesindeki kafetaryada yapılan doğum günü, Dernek Başkanı Turgut’a tam anlamıyla sürpriz oldu.

Yönetim Kurulu Üyelerinin Başkan Erkan Turgut’u arayarak, “Acil görüşmemiz gereken bir konu var. Bir maddelik gündem ile bu akşam toplanalım” teklifine “Tamam” diyen Başkan, akşam kafetaryaya geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı.

Süslenen alan ve masalara konulan Başkan Erkan Turgut ve ailesinin fotoğrafları, Yaren Müzik Grubu ve doğum günü pastasını karşısında bulan Turgut, kısa bir şaşkınlığın ardından sürprizi hazırlayan eşine ve yönetim kurulu üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yaparak, “Aslında böyle bir sürprizi eşim ve çocuklarımdan bekliyordum. Çünkü geçmiş yıllarda böyle sürprizleri hep onlar yapmıştı. Anlaşılan bu defa işin içine dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım da dahil olmuşlar. Çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Her şeyden önce bu sürpriz, tam anlamıyla bir aile olduğumuzun göstergesidir. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu ailenin fertleri daha da çoğalacak ve bu tür sürprizleri bizler daha çok yaşayacağız” diyerek, doğum günü partisinin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve partiye katılanlara teşekkür etti.

Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından dans eden Nurten ve Erkan çiftine diğer yörükler de eşlik ederken, canlı müzik eşliğinde yöresel halk oyunları oynayan konuklar, Erkan Turgut’a güzel bir doğum günü programı sundular. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık