MİLAS YÖRÜK OBALARI KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN BİRLİK-BERABERLİK ETKİNLİĞİ BU AKŞAM…

Başkanlığını Erkan Turgut’un yaptığı Milas Yörük Obaları Kültür Derneği tarafından bu akşam, Yörük Çadırı’nda tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik etkinliği düzenleniyor. Başta Milas Kaymakamı M. Ünver Böke ve Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz olmak üzere ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin katılması beklenen etkinlikte, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden veya ilk kez seçilen muhtarların da eşleriyle birlikte katılması bekleniyor.

MİLAS YÖRÜK OBALARI KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN BİRLİK-BERABERLİK ETKİNLİĞİ BU AKŞAM…

Derneğe ait Milas-Söke Yolu üzerinde Akkent karşındaki Yörük Çadırı’nda gerçekleşecek olan tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik gecesinde yöresel sanatçıların seslendireceği türküler eşliğinde derneğin halk oyunları ekibi de gösteri yapacak.

Dernek Başkanı Erkan Turgut; “31 Mart’ta Milas’a yakışır bir olgunlukta bir seçim süreci yaşadık. Seçilen Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Topuz ve tüm belediye meclis üyelerimizi kutluyor, önümüzdeki 5 yılda ilçemize güzel hizmetlerde bulunacaklarına olan inancımızı bir kez daha dile getiriyoruz. Elbette bu süreçte ilçemize bağlı132 mahallemizde de birbirinden kıymetli muhtarlarımız seçilerek görevlerine yani hemşehrilerimize hizmet vermeye başladılar.

İşte bu akşam seçilen tüm muhtarlarımız ve kıymetli eşleriyle bir araya gelecek, tanışacak, kaynaşacak ve güzel ilçemizin geleceği için var olan birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Türkülerimizle coşacak, halk oyunları ekibimizle birlikte zeybek oynayacağız. Dernek yöneticileri olarak inanıyoruz ki tüm katılımcıların hafızalarından silinmeyecek güzel bir etkinliğe hep birlikte imza atacağız” diyerek, tüm mahalle muhtarlarını ve eşlerini etkinliğe davet etti.

Etkinlik 2 Mayıs 2024 Perşembe yani bu akşam gerçekleşecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık