Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Ziraat Odası’ndan bir dizi ziyaret

​​​​​​​Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Akar’a ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Milas Ziraat Odası’ndan bir dizi ziyaret

Başkanlık makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ortak paydanın üreticiler olduğu vurgulanarak, iki kurum arasında koordineli bir şekilde çalışmaların gerçekleştirileceği belirtildi.

Üretmekten Başka Çaremiz Yok...

Ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Üretmekten başka çaremiz yok üreteceğiz. Mümkün olduğu kadar üreticiye ulaşırken bizim birinci referansımız Ziraat Odası olacaktır. Kooperatif ve birliklerle de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde etkin olarak nerede ne yapılması gerekiyorsa beraber koordine edip, üreticiye hep birlikte yardımcı olacağız” dedi.

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar da kabulünden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar ile yönetim kurulu üyeleri daha sonra Milas Tariş Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, Milas Bakkallar Bayiler Odası, Özay Sabancı da ziyaret ettiler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis