Milas’ın Belediye Başkanı Topuz Oldu

​​​​​​​Bugün yapılan yerel seçimleri,  3 dönem belediye başkanlığı yapan ve bu seçimlere de CHP’nin başkan adayı olarak katılan Fevzi Topuz kazandı. Gün boyu süren oy verme işleminin ardından akşam saatlerinden itibaren seçim bürosu önünde toplanan kalabalık, seçim sonuçlarının gelmeye başlamasının ardından, Başkan Topuz’un seçimi kazandığı anlaşılınca, kortej eşliğinde yürüyerek, Atapark’taki zafer kutlamalarına katıldı.  Topuz, alanda toplanan binlerce Milaslıya, seçim otobüsünden seslendi.

Milas’ın Belediye Başkanı Topuz Oldu

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Milas da, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Yerel seçimlerde Milas’ta toplam 403 sandıkta, 117 bin 313 seçmen 5 yıl boyunca Milas Belediyesi'nde görev yapacak Belediye Başkanı başta olmak üzere, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ve muhtar seçimi için oy kullandı.

Saat 17:00'de sandıkların kapanmasının ardından oy tasnif ve sayım işlemine geçildi. Milas’ta Anka’nın henüz kesin olmayan seçim sonuçlarına göre;  sandıkların yaklaşık yüzde  %74,94’ünde sayım işlemi tamamlandı. Anka’nın ilk verilerine göre, seçime katılım oranının yaklaşık yüzde 73,29 seviyelerinde olduğu Milas Belediye  seçimlerinde, adayların aldıkları oylar şöyle;

Fevzi Topuz (CHP); % 52.57

Rüştü Yiğitkaya (Ak Parti);% 35.94

Mehmet Çayırlı (İYİ Parti) ; % 6.63

DEM Parti              ; 2.46

Yeniden Refah Partisi; %0.8

Kesin olmayan sonuçlara göre Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere Muğla genelinde 13 ilçenin 11 tanesini alan CHP, bu başarıyı sokaklarda kutluyor.  Binlerce Milaslının beklediği alana, havai fişek ve slogan eşliğinde giren Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, kalabalığı selamladı. Topuz, “Omuz omuza verdiğimiz taktirde başaramayacağımız hiçbir iş yok.  Milas bizim, Muğla bizim, sizler de bizim  en büyük yardımcımızsınız. Artık söz söyleme zamanı geçti, iş yapmak zamanı. Sizlerin muhteşem desteğiyle, Milaslıların hayatını iyileştirmek üzere canla başla çalışacağız. Yorulmak yok, çalışmak, iş yapmak var” diyerek destek veren herkese teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık