Milas’ın En İyileri Şubat Ayı Satranç Turnuvası yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas’ın En İyileri Şubat Ayı Satranç Turnuvası yapıldı

10 - 11 Şubat tarihlerinde Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi Salonunda yapılan Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye girenlerin madalya ve kupaları, turnuvanın sponsorluğunu üstlenen Kökten Mühendislik firması adına Salih Can Toktaş ve Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar tarafından verildi.

10 Şubat Cumartesi günü başlayan Satranç Turnuvası, 11 Şubat Pazar günü dereceye giren sporcuların ödüllerini almasıyla tamamlandı.

 

Sıralama

1.Serkan Çamlıbel, 2. Ali Demirbaş, 3. Süleyman Yıldırım, 4.Durmuş Ali Koçoğlu, 5.Alim Korkmaz, 6.Gazel Bozoğlu, 7.Veyis Bartu Yufkacı, 8.Nuri Efe Parasız

En İyi Kadın sporcular 1.Gazel Bozoğlu, 2.Melisa Kara, 3. Ceylin Çetinkaya

En iyi 10 yaş altı sporcular 1.Gazel Bozoğlu, 2.Ahmet Aras Dağdelen, 3.Ceylin Çetinkaya

 

Teşekkür ve kutlama

Milas’ın en iyileri Şubat Ayı Satranç Turnuvasının tamamlanması sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Satranç Turnuvası Başhakemi ve Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek turnuvada derece yapan sporcuları kutladı.

Turnuvaya sponsorluk yapan Kökten Mühendislik’e de teşekkür eden Altunbozar, Milas’ta Satranç sporunun yaygınlaşmasına ve daha çok sporcunun katılımlarıyla turnuvaların yapılması için çaba harcadıklarını söyleyerek, sırada Mart ayı Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası’nın olduğunu sözlerine ekledi.

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık