Milaslı Fenerbahçe Grubundan Etkin Çalışmalar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milaslı Fenerbahçe Grubundan Etkin Çalışmalar

 

Milas’ta yapılan sanatsal, kültürel ve sportif her sosyal projenin destekleyici olan ve sportif çalışmalarıyla Milas’ta isminden söz ettiren Milaslı Fenerbahçeliler Grubu son olarak geçtiğimiz günlerde önce Milas’a gelen Fenerbahçe Ürünleri satış aracını ziyaret ederek aldıkları Fenerbahçe ürünleriyle spor kulüplerine maddi destek sağladılar.

19 Kasım Pazar günü sabahı Yeni Milasspor’un Marmaris deplasman karşılaşması öncesinde Sevdamsın Taraftarlar Derneği Yöneticileri ile dernek üyeleri ile kahvaltıda buluşarak Yeni Milasspor ve Milas’ta spor konularında bilgi alışverişinde bulundular.

Diş Hekimleri Günü nedeniyle Milas’ta görev yapan Diş Hekimlerini ziyaret eden Milas Fenerbahçeliler Grubu Sorumlusu Hasan Tuzla Diş Hekimlerimizin gününü kutluyoruz dedi.

Tüm Takımların Taraftarlarına Duyuruda Bulundular

Milaslı Fenerbahçeliler Grubu ve grubun sorumlularından Hasan Tuzla geçtiğimiz günler içersinde bir açıklama yaparak spor kulüpleri taraftarlarına seslendi.

Hasan Tuzla yaptığı açıklamada Milas Havuzbaşı Resturantta tüm takım taraftarları lig maçlarını ücretsiz olarak birlikte izleyebilirler dedi.

Alkollü veya alkolsüz maç izleme keyfinin Havuzbaşında yaşandığını belirten Hasan Tuzla” Biz Milaslı Fenerbahçeliler olarak tüm takımların taraftarlarıyla gerektiği her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten kaçınmayız diyerek Milas’ta Milas sporunun temsilcileri olan tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık