Milaslı Gazinin Ailesine ziyaret …

Adem KANKAYNAR -

Milaslı Gazinin Ailesine ziyaret …
  • 14 February 2018, Wednesday 6:14

Suriye topraklarında 25 gündür devam eden sınır ötesi operasyonda, geçtiğimiz günlerde 12 askerimizin şehit olduğu saldırıda yaralanan askerlerimizden biri olan Milaslı Uzman Çavuş Mahmut Koçman’ın ailesine geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve arkadaşları da Koçman ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İlçemiz İsmetpaşa mahallesinde ikamet eden Koçman ailesini ziyaret eden İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve bazı yönetim kurulu üyesinin yanı sıra, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mevlüt Korkmaz da ziyarette hazır bulundular.

Yaralandıktan sonra askeri helikopterle önce Hatay Devlet Hastanesi’ne ve ardından da yine helikopterle Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) nakledilen yaralı askerlerimizden Milaslı Mahmut Koçman’ın babası Osman Koçman Ankara’ya gittiğinden, parti yöneticileri, anne Gülşen Koçman ile görüştü.

İlçe Başkanı Çayırlı; “Öncelikle Mahmut kardeşimize büyük geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar diliyoruz. Sizlere ve tüm milletimize de geçmiş olsun diyoruz. Her şeyden önce bu ülkede yaşayan bir birey olarak, sınır ötesinde yuvalanan terör gruplarını temizlemek ve sınırlarımızı güven altına almak adına yapılan operasyonları elbette destekliyoruz. Çünkü bu ülkenin toprak bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için yapılması gereken bir görev… Dolayısıyla tüm kalbimizle ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız. Gönül ister ki ne şehit haberi alalım, ne de bu tür operasyonlarda yaralımız olsun, ancak istemesek de maalesef bunlar yaşanıyor. Bugün burada, huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak, günlük yaşamımızı sürdürebiliyorsak, bunu askerimize, polisimize ve bütünüyle güvenlik güçlerimize borçluyuz. Bu anlamda Mahmut kardeşimiz sadece sizin evladınız değil, 80 milyon Türk insanının da evladıdır. Devletimiz ve milletimiz çok güçlüdür. Devletimizin, Mahmut kardeşimiz başta olmak üzere tüm Mehmetçiklerimize gereken her şeyi yapacağını biliyoruz, ancak bu süreçte ve sonrasında bize düşen ne varsa bizler de yapmaya hazırız” diyerek, teşkilatı adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anne Gülşen Koçman da ziyaret için teşekkür ederek, “Haberin ulaştığı andan beri bütün Milas, geçmiş olsun demek için evimize koştu. Bizleri bu zor zamanda yalnız bırakmadılar. Bu nedenle herkese teşekkür ediyoruz. Beklentimiz, sadece dua etsinler. Çünkü henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Eşim, haberi aldıktan sonra hemen Hatay’a gitti fakat yetişemedi. Mahmut helikopterle GATA’ya nakledildi. Dolayısıyla Eşim Hatay’dan Ankara’ya hareket etti. Ben de yarın sabah (dün) oğlumu görmek için Ankara’ya gideceğim. Bu süreçte Valimiz, Kaymakamlığımız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve Milas Belediye Başkanlığımız, her konuda yardımcı olmak için seferber oldular. Buradan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda İYİ Parti İlçe Teşkilatı tarafından Anne Koçman’a Türk Bayrağı takdim edilirken; “İnşallah bu bayrağı Mahmut’un düğününde asarız” temennisinde bulunuldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık