Milaslı hayvanseverler, sokak hayvanları için bir araya geldi

Adem KANKAYNAR -

Milaslı hayvanseverler, sokak hayvanları için bir araya geldi

Milaslı hayvanseverler adına Meliha Tekin ve arkadaşları tarafından Mylasa 48 adlı restaurantta düzenlenen yemeğe; eski dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, MİTSO Başkan Adayı Halil İbrahim Gülen, Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, İYİ Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gürsel İnce, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Zeybekoğlu ve hayvan dostları katıldı.

Etkinliğin düzenlenmesine öncülük eden Meliha Tekin, geceye katılanlara ve organizasyonun düzenlemesine katkı bulunan; Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, Nordzee Su Ürünleri adlı firma yetkilisi Tolga Vural, Sürsan Su Ürünleri firma yetkilileri, Av. Naime Fırat Toprak, Müge Kızılırmak ve Ayşe Yaka Gölgedar’a teşekkür etti.

Düzenlenen etkinliğin amacının, sahipsiz olarak adlandırılan sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi ve toplumsal duyarlılığın arttırılması olduğunu belirten Tekin; “Unutmamalıyız ki onlar da birer canlı ve bizimle aynı gezegende yaşıyorlar. Bizlerin ne kadar yaşama hakkı varsa, tüm canlıların da o kadar hakları var. İnsan olarak onların bu yaşam hakkına saygı duymalı, hayatta kalmaları için gereken her türlü çabayı göstermeliyiz. Bir kap yiyecek, bir avuç sudan başka bizden hiçbir şey beklemiyorlar. Onlara bunu sağlarken biraz sevgi, bir şevkat göstermemizin de hepimiz için sosyal bir sorumluluk olduğunu bilmeliyiz” diyerek, geceye katılanlara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık