Milaslı Milli Futbolcu, İspanya’da Forma Giyecek

​​​​​​​Milas Altınordu Futbol Okulu’nda futbola başlayan, Milas Gençlikspor Kulübü’nde geçtiğimiz sezonda U13 futbol takımında forma giyen futbolcu Yusuf Özmen, İspanya’da düzenlenecek olan turnuvada U14 Milli Takımı forması giyecek.

Milaslı Milli Futbolcu, İspanya’da Forma Giyecek

U14 Türk Milli Futbol Takımına çağrılan ve onbirde yer alarak milli formayı giyen Yusuf Özmen, başarısını bir adım daha ileriye taşıyarak, Mayıs ayının ilk haftası İspanya’da düzenlenecek olan turnuvada milli takım forması giyecek.

Dr. Alp Milasspor U14 futbol takımında forma giyen Milas Altınordu Futbol Okulunda yetişen Milas'ın ve ülkemizin gelecek vadeden yıldız sporcumuz Yusuf Özmen U14 Türk Milli Takımı’nın İspanya’da düzenlenecek olan turnuvada forvet oyuncusu olarak kadroda yer alacak.

Yıldız futbolcumuz Yusuf Özmen'in Dr. Alp Milasspor ve Altınordu Futbol Takımından antrenörlüğünü yapan Çağrı Arıkan gazetemize yaptığı açıklamasında sporcusu Yusuf Özmen'in U14 Milli Takım kadrosuna davet edilmesinin hem Milas hem de Altınordu Futbol Kulübü olarak gurur verici olduğunu söyledi.

Antrenör Arıkan sporcusu Yusuf Özmen'in ülkemizin gelecekte ki başarılı futbolcusu olacağını vurgulayarak İspanya'da yapılacak olan U14 şampiyonasında hem Türk Milli Futbol Takımına hem de yıldız sporcumuz Yusuf Özmen'e başarılar dilediğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık