Milaslı Öğretmenlerden çok anlamlı ziyaretler …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milaslı Öğretmenlerden çok anlamlı ziyaretler …

 

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla ilçemizden bir grup öğretmen tarafından Şehit öğretmenlerimizin ailelerine ve kabirlerine ziyaretler gerçekleştirildi…

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Şehit Öğretmenlerimiz Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz, Milaslı öğretmenler tarafından unutulmadı.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın desteğiyle, Okul Müdürleri Rifat Kayaş, Mustafa Saçtı ve Ramazan Kurt gün dolayısıyla Şehit Öğretmenlerimizin ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştılar.

Yapılan ziyaretlerde, Kıyıkışlacık Okulu Müdürü Rifat Kayaş ve Ören Ortaokulu Müdürü Mustafa Saçtı geçtiğimiz Haziran ayında Batman’ın Kozluk ilçesinde, okulunda karne dağıttıktan sonra evine giderken PKK’lı teröristlerin saldırısında Şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini Çorum’un Osmancık ilçesinde ziyaret ederken, Kısırlar Okulu Müdürü Ramazan Kurt ise, geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’dan memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür karayolunda bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırılarak Şehit edilen Necmettin Yılmaz’ın ailesini Gümüşhane’nin Torul ilçesinde ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerin akabinde Şehit Öğretmenlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimiz için dualar okundu.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, ziyaretlerle ilgili açıklamasında, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her zaman Şehit Öğretmenlerimizin ailelerinin yanında olduğumuzu belirtir, yetiştirdikleri fidanlar; o topraklarda onların bilgileriyle beslenecek, onların damarlarında akan vatan sevgisiyle sulanacak, büyüyecek büyüyecek kocaman ağaçlar olacak, ülkemizi ilelebet koruyacaktır. Böyle büyük evlatlar yetiştirdikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Sizleri unutmayacağız. Bu vatan size minnettardır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık