Milaslı Yörükler, ziyaretlerini sürdürüyor …

Adem KANKAYNAR -

Milaslı Yörükler, ziyaretlerini sürdürüyor …

Milas Yörük - Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, olağan genel kurullarının ardından ilçemizde kurum - kuruluş, dernek ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Olağan genel kurul toplantısı sonrası yeniden dernek başkanlığına seçilen Mevlüt Kiriş ve yeni Yönetim Kurulu, genel kurul sonrasında başlattıkları ziyaretleri sürdürüyorlar. Yörükler, Milas Kaymakamı Eren Arslan ile başlattıkları ziyaretler kapsamında bugüne kadar birçok resmi kurumu ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederken, son olarak Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ve Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta’yı ziyaret ettiler.

 

Binbaşı Fidan’ı duygulandıran hediye …

Milas Yörük - Türkmen Kültür Derneği yöneticileri, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fidan’a, çok anlamlı bir hediye takdim ettiler.

Ordumuzun Suriye topraklarında, sınır güvenliğimizi sağlama adına başlattığı operasyon nedeniyle, Binbaşı Fidan’ın nezdinde askerimize başarılar dileyen Dernek Başkanı Kiriş, Şehitlerimiz için de başsağlığı dileyerek; derneğin 2018 yılı takvimi, Sarı Yağlık ve bir de Türk Bayrağı takdim ettiler.

Ay Yıldızlı bayrağımızı öperek teslim alan Binbaşı Hayrettin Fidan, hem ziyaret, hem de hediyeler için teşekkür ederken, özellikle bayrak hediyesine çok duygulandığını ifade etti.

Milas Yörük - Türkmen Kültür Derneği yöneticileri, Binbaşı Fidan’ı ziyaretlerinin sonrasında Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ve Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta’yı da ziyaret ederek, hem derneğin önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdiler, hem de beraberlerinde getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık