Milasspor Masterler Takımı, Başkan Tokat’ı ziyaret etti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milasspor Masterler Takımı, Başkan Tokat’ı ziyaret etti

Milasspor Masterler Takımı sorumlusu Erkan İşli, futbolcularla birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Masterler takımı futbolcuları Başkan Tokat’a kulüplerinin formasını hediye ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Tokat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, takım hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirmelerde bulunan Milasspor Masterler Takımı sorumlusu Erkan İşli, “Milas Masterler takımı 40 yaş ve üstü, eskiden profesyonel olarak Milas’ı birçok il ve ilçede temsil etmiş futbolcular ile amotörce oynamış futbolculardan oluşmakta olup Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonuna bağlı olarak mücadele edecektir. Milasspor Masterler Takımı Sayın Belediye Başkanımızın teşvikleri sayesinde kurulmuş ve lige katılmıştır. Türkiye’de 6 bölgeden 10’ar takım ligi oluşmakta olup Ege bölgesinde bulunan Milasspor Masterleri, grubundaki Foça, Marmaris, Bodrum, Didim, Menemen, Turgutlu, Manisa, Aliağa ve Balçova takımları ile deplasmanlı mücadele edecektir. Ligin ilk karşılaşmasında, Milas Şehir Stadında 15 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Balçova ile oynayacağız. Grubunda ilk iki sırayı alan takımlar Mayıs ayında Antalya’da Türkiye Şampiyonasına katılacak. Yeni sezon hazırlıklarımızda ve turnuvada başkanımızın verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı masterlere teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Kendilerine ve ilçemize yeni bir hava ve heyecan getiren Milasspor Veteran futbolcularına nazik ziyaret ve hediyeleri için çok teşekkür ediyor ve mücadele edecekleri Türkiye liginde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Milasspor Masterler Takımı sorumlusu Erkan İşli, Başkan Tokat’a takım formalarını ve hediyelerini sundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık