Milasspor Masterlerı Kazandı

​​​​​​​Milasspor Masterlerı:5 - Aydın İncirliova Masterlerı:2

Milasspor Masterlerı Kazandı
  • 21 October 2020, Wednesday 10:59

2020-2021 Futbol sezonunda mücadele edeceği Masterler ve Veteranlar Ligi’nden ayrılarak daha üst bir lig olan Ulusal Veteranlar Federasyonu Ligi’nde yer alacak olan Milasspor Masterlerı, lige hazırlık anlamında yaptıkları antrenman maçında rakipleri Aydın İncirliova Masterler Takımını 5-2 yendi.

18 Ekim Pazar günü Güllük Şehir Stadyumu’nda oynanan antrenman karşılaşmasında Milasspor’un kalesini ilk yarıda Mahir, ikinci yarıda Mert Salbaş korudu.

İlk yarıda Milasspor maça Mahir, Güray, Osman, İlhami, Mehmet Turgay, Hakan, Soner, Turgay, Coşkun, Ahmet ve Ramazan tertibiyle çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna Mert, Tahsin, Hasan Gül, Cüneyt ve Kemal Daştan girdi.

Konuk takım Aydın İncirliova Masterlerı ise oyuna Ramazan, Mehmet, Ömer, Metin Kurtöz, Metin Yavaz, Serdar, Zekeriya, Zafer, Hakan, Engin, Mehmet Korku tertibiyle başladı. İkinci yarıda oyuna Akın ve Birol girdiler.

 Karşılaşmanın genelinde rakibinden üstün ve etkili bir oyun ortaya koyan Milasspor Masterlerında Ramazan Akkoyun attığı 4 golle takımının önemli bir futbolcusu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Milas adına diğer gol Coşkun Şenol’dan geldi.

Konuk takım İncirliova’da ise goller Mehmet tarafından atıldı. Milasspor kalecisi Mert ikinci yarıda rakip takımın bir penaltısını başarıyla önledi.

Ulusal Veteranlar Ege Bölgesi’nde aynı ligde mücadele edecek olan 2 takımın antrenman ve dostluk maçı sonrasında her iki takımın sporcuları ligde birbirlerine başarılar dilediler.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık