Milasspor’da Teknik Sorumlu belli oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Milasspor’da Teknik Sorumlu belli oldu

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Futbol Ligini şampiyon olarak bitiren ve ‘Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için Muğla Atatürk Stadı’nda Yatağanspor ile oynadığı ve 2 - 2 sonuçlanan maçı penaltı atışlarında kaybeden Milasspor, yeni sezonda yine şampiyonluk hedefiyle Muğla Süper Amatör Futbol Liginde mücadele edecek.

 

Yeni Teknik Sorumlu Güray Ceylan

2017 - 2018 sezonunda Hasan Özmen başkanlığında yenilenen yönetim kadrosu ile Süper Amatör Futbol Liginde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan ilçemiz takımı Milasspor, kadrosunda görmek istediği futbolcuları bir bir transfer etmeye başladı.

Futbolcu transferleriyle birlikte yeni sezonda takımı yönetecek olan ismi de belirlemeye çalışan Milasspor yönetimi, yeni sezon için Teknik Sorumlunun adını Milaslı sporseverlere Facebook yoluyla açıkladılar. Açıklamaya göre, 2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Futbol Liginde Ortakent Yahşispor’un başında lig mücadelesi veren genç Antrenör Güray Ceylan ile 1 yıllık sözleşme yapıldı.

Milasspor Transfer Komitesi ve Antrenör Güray Ceylan, birlikte yeni sezonda takımın kadrosuna katmak istedikleri futbolcular için çalışmalarına devam ediyorlar.

 

Futbolcu Transferleri

Milasspor’da takım kadrosu da şekillenmeye başladı. Ekim ayı içinde başlayacak Süper Amatör Futbol Liginde şampiyonluk unvanını korumak ve BAL hedefini sürdürmek isteyen Milasspor yönetimi, geçen sene kadrolarında yer alan futbolculardan bazıları ile yeniden anlaşırken bazı futbolcularla da yollarını ayırdı.

Savunmasını Hasan Özkan, Mahmut Ermaşa, Muhammet Kılıç, Mehmet Ali Altaş ile kuran Milasspor, kalesine geçen seneki kalecisi Anıl Karadere’yi aldı.

Forvet Ulaş Çetin ile yeniden anlaşan Milasspor, son olarak takım kaptanı Emre Kuncak’ı kadrosuna kattı.

 

Milasspor’un yeni futbolcuları

2017 - 2018 sezonunda Süper Amatör Futbol Liginde yine şampiyonluk yarışı yapacak olan ilçemiz takımı Milasspor geçen seneki futbolcuları ile anlaşma sağlarken yeni futbolcu transferlerine de hız verdi.

Alt yapıdan yetişen Bedirhan Tuna, Emirhan Gürler ile anlaşan Milasspor, geçtiğimiz sezon Dalyanspor’un formasını giyen 1994 doğumlu Bilal Çavuş’u da transfer edip kadrosunu güçlendirmeyi sürdürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık