Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ta çekilen 2 film vizyonda

Çekimleri Milas’ın kırsal mahallelerinde gerçekleştirilen “Karakomik Filmler” ve “7. Koğuştaki Mucize” filmleri, vizyona girdi.

Milas’ta çekilen 2 film vizyonda
  • 23 October 2019, Wednesday 15:44

Çekimleri Milas’a bağlı Kuzyaka’da gerçekleştirilen Karakomik Filmler ile Kapıkırı’da yapılan 7. Koğuştaki Mucize filmleri vizyona girdi. Doğal yapısıyla son yıllarda birçok filme ev sahipliği yapan Milas, kütüphanesine 2 film daha ekledi. Dedemin insanları, Entelköy Efeköy’e karşı, Aşk sana benzer, Mandıra filozofu, Dabbe gibi birçok popüler filmin çekildiği Milas; kültürü ve doğasıyla yapımcıların tercihi oluyor.
7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE 
Kızını çok seven masum bir babanın adalet arayışını konu alan, sinemaseverlerin uzun yıllar hafızalarından silinmeyecek bir baba kız hikayesini anlatan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin çekimleri Kapıkırı, Bafa ve Serçin Kışlası’nda gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda birçok başarılı projeye imza atan Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu film 10 Ekim’de vizyona girdi.
KARAKOMİK FİLMLER
Karakomik Filmler, “Kaçamak” ve “2 Arada” adındaki iki farklı filmden oluşuyor. Filmin Milas’ta çekilen ikinci kısmı olan “2 Arada” bölümü olan Kaçamak'ta, birlikte tatile çıkan 4 arkadaşın başlarına gelen maceralar konu ediliyor.
Arif v 216, G.O.R.A., A.R.O.G., Hokkabaz gibi filmlerle gişe rekorlarına imza atan Cem Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünü üstlendiği "Karakomik Filmler", 18 Ekim’de vizyona girdi.
Filmin çekimleri ise Milas’a bağlı Kuzyaka Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen film çekimlerinin Kuzyaka Mahallesi'ne çok büyük katkıları olduğunu ve mahalle halkını mutlu ettiğini ifade eden Kuzyaka Mahalle Muhtarı Erdal Kök, “Cem Yılmaz, mahallemizde yaklaşık 1 hafta film çekimlerini gerçekleştirdi. Kuzyaka Mahallesi'ni tercih etmesi bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Mahalle olarak, Yılmaz'ın çekimlerini gerçekleştirdiği filmi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık