Milas’ta Makam Koltukları Çocuklara Emanet Edildi

Milas’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak makam koltuklarına çocuklar oturdu.

Milas’ta Makam Koltukları Çocuklara Emanet Edildi
  • 23 April 2024, Tuesday 15:24

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin makam koltuğuna Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayaz Tanış, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un makam koltuğuna Şehit Erkan Karataş İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi olan Ayaz Uyar, Milas İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun’un makam koltuğuna Merkez İlköğretim Okulu 1/B sınıfı öğrencisi Mustafa Eren Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın’ın makam koltuğuna ise Fatih İlkokulu’nda 4’üncü sınıf öğrencisi Ömer Asaf Parla oturdu.

MİNİK KAYMAKAM, ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYA İSTEDİ

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, bayram dolayısıyla makam koltuğunu kendisini ziyaret eden Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayaz Tanış’a devretti.

Makam koltuğuna oturan temsili Kaymakam Tanış, ilçede çocukların ve gençlerin gidebilecekleri alanlar ile trafik sorununa düzenlemeler yapılmasını istedi. Minik Kaymakam ayrıca, Atatürk’ün bugüne çocuklara neden armağan ettiği hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, savaşların olmadığı, çocukların ölmediği bir dünya istedi.

Konuşmasına çocukların bayramını kutlayarak başlayan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “Hepimiz için yaşımız ne olursa olsun gurur duyulası bir gün. Çocukların yılın bir günü sembolik olarak değil de her zaman söz hakları olacağı çocuk meclisleri konusunda bazı atılımlar ve uygulamalar var. Artarak devam edeceğini düşünüyorum. Ayrıca Kaymakamımız Ayaz’ın da yerel ve ulusal bazda değindiği meseleleri yöneticiler olarak değerlendireceğiz.” diyerek koltuğa çok yakıştığını, gelecekte Kaymakam olmayı değerlendirebileceğini söyledi. 

23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA AYAZ UYAR OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, başkanlık makamı koltuğunu Ayaz Uyar’a devretti.

Şehit Erkan Karataş İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi olan Ayaz Uyar, Okul Müdürü Rıfat Kayaş, sınıf arkadaşları Ada Arslan ve Nehir Elçin Dağ ile Milas Belediyesi’ne gelerek başkanlık koltuğuna oturdu.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’a çiçek takdim eden ve sonrasında makam koltuğuna oturan Ayaz Uyar, Milas için başarılı faaliyetler gerçekleştireceğini belirterek, çocuk oyun alanlarının arttırılması için çalışmalar yapacağını ifade etti.

Günün anısına öğrenciler ve aileleri ile fotoğraf çektiren Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuğumuzu Şehit Erkan Karataş İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Ayaz Uyar’a devrettik. Güzel Milas’ımızın bugünkü Belediye Başkanı Ayaz Uyar’a görevinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

TOYGUN, “YARIN BU MAKAMLARDA GENÇ KARDEŞLERİMİZ OTURACAK”

Milas İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun makamını Merkez İlköğretim Okulu 1/B sınıfı öğrencisi Mustafa Eren Aksu’ya devrederken, Toygun, “Bugün bu makamlarda biz oturarak devletimize, milletimize hizmet ediyoruz. Yarın bu genç kardeşlerimiz oturacak" diyerek, koltuğunu devretti ve kendisini ziyarete gelen öğrencilerle birlikte tüm çocukların bayramını kutladı.

AYDIN, TÜM ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın da makam koltuğunu bir süreli de olsa devreden kurum yöneticileri arasında yer aldı.

Aydın, Fatih İlkokulu’nda 4’üncü sınıf öğrencisi Ömer Asaf Parla’ya koltuğunu bıraktı.

Aydın, 23 Nisan Bayramı’nın Türk milleti ve çocuklar için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek tüm çocukların bayramını tebrik etti.

Farklı kurumlarda makam koltuklarına oturan çocuklar da farklı bir sevinç ve heyecan yaşadılar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık