Milas’ta silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Milas’ta silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı …

Milas İsmetpaşa Mahallesi Dumlupınar Caddesi Ardınç Sokak’ta, E.Ş. adlı şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle kızı olduğu ileri sürülen kadına ve yanındaki şahsa ateş etti. Kadın bir işyerine sığınarak kurtulurken, yanındaki kişi iki kurşunla yaralandı ...

Edinilen bilgiye göre ilçemiz İsmetpaşa Mahallesi Dumlupınar Caddesi Ardınç Sokak’ta, henüz bilinmeyen bir nedenle E.Ş. adlı bir şahıs, kızı olduğu ileri sürülen kadına ve yanındaki kişiye silahla saldırdı. Yanındaki silahı kızına ve yanındaki erkeğe çeviren E.Ş. adlı kişi, ardı ardına tetiğe bastı. Babasının elindeki tabancayı gören kadın, bir işyerine sığınarak kurşunlardan kurtulurken, yanındaki L.I. adlı şahıs ise vücuduna aldığı iki kurşun ile yaralandı.

Olay yerine hemen polis ve sağlık görevlileri sevk edilirken, yaralanan L. I. adlı şahıs ambulansla önce Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne, ardından da 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Silahlı saldırgan E.Ş. ise olay sonrası polisi arayıp, bir kişiyi vurduğunu ve olay yerinde beklediğini söyledi ve polislerin gelmesini bekledi. Silahı ile birlikte teslim olan şahıs, gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık