Milas’ta siyaset Aralık ayında hareketlenecek …

Adem KANKAYNAR -

Milas’ta siyaset Aralık ayında hareketlenecek …

CHP Milas İlçe Örgütü 2 Aralık 2017 Cumartesi günü, AKP Milas İlçe örgütü ise 10 Aralık 2017 Pazar günü kongrelerini gerçekleştirecekler. CHP’de Suat Özcan’ın yeniden aday olması bekleniyor. Kısa bir süre önce kurulan İYİ Parti’de ise örgütlenme çalışmaları devam ediyor.

 

CHP Milas İlçe Kongresi 2 Aralık’ta yapılacak …

Aralık ayı Milas siyasetine oldukça hareketli geçecek. Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü 2 Aralık 2017 Cumartesi günü 400 delegenin katılımıyla ilçe kongresini gerçekleştirirken, mevcut İlçe Başkanı Suat Özcan’ın yeniden aday olması bekleniyor. CHP’de başka adayın olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı, ancak Özcan demokrasinin gereği başka adayların da çıkabileceğini söyledi.

İlçe Örgütü olarak önümüzdeki günlerde konuya ilişkin basın açıklaması yapacağını belirten CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, kongrenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

 

AKP Delegeleri 10 Aralık’ta sandığa gidiyor …

AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada ise, bugüne kadar 13 ilçeden 5’inde kongrenin tamamlandığını geriye kalan 8 ilçeden 3’ünde mevcut yönetimlerle devam kararı alındığını, aralarında ilçemiz Milas’ın da bulunduğu 5 ilçede ise kongrelerin Aralık ayı içinde tamamlanacağı belirtilmişti. Buna göre Milas’taki 400 delege 10 Aralık 2017 Pazar günü sandık başına giderken, kısa bir süre önce AKP Genel Merkezi tarafından, Milas İlçe Başkanı Adayı olarak Abdullah Kıbrıslı’nın adı açıklanmıştı.

 

İYİ Parti’nin Milas’taki örgütlenme çalışmaları sürüyor …

Kısa bir süre önce kurularak genel başkanlığına Meral Akşener’in seçildiği İYİ Parti de ise il ve ilçelerdeki örgütlenme çalışmaları sürüyor. Muğla İl Başkanlığı için belirlenen aday sayısının 2’ye indirildiği öğrenilirken, ilçe başkanlıkları için de birçok isim şimdiden belli olmuş gibi …

İYİ Parti’nin Milas İlçe Başkanlığı için ise, MHP Milas İlçe Başkanı iken parti genel merkezi tarafından görevden alınan ve bir süre önce de MHP’den istifa eden Mehmet Çayırlı’nın adı geçiyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık