Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milletvekili Demir’den yoğun ilçe ziyaretleri

AKP Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, TBMM’nin kısa süreli tatile girmesiyle ilçe ziyaretlerini Bodrum, Menteşe, Ula, Ortaca ve Köyceğiz’le devam ettirdi. Demir, ilçelerde muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üreticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Demir’den yoğun ilçe ziyaretleri
  • 28 January 2022, Friday 9:40

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, TBMM’nin ara dönem tatiline girmesiyle çalışma temposunu bölgesinde yoğunlaştırdı. Demir, Bodrum, Ula, Ortaca, Menteşe ve Köyceğiz ilçelerinde toplumun her kesiminden taleplere çözümler üreten çalışmalar gerçekleştirdi.

Demir, ilk olarak AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığınca düzenlenen mahalle başkanları buluşmasında katıldı. Burada teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Demir, gördüğü yoğun katılım ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Demir, programlarına AK Parti Muğla İl Başkanlığınca düzenlenen daraltılmış il danışma kurulu toplantısıyla devam etti. Burada il merkezi ve ilçelerdeki belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın, gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen milletvekili Demir, gittikleri her yerde 2023’te de AK Parti’ye güçlü bir teveccüh olacağını gördüklerini belirtirken,  Millet ittifakı partilerini “terör örgütleriyle birlikte hareket eden Millet İttifakı bileşeni partiler”olarak niteleyerek, milletin gözünde bir kıymeti olmadığı şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Demir, sanayi sitesinin şehir dışına taşınması projenin son durumu hakkında bilgi almak için Ata Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Çay’ın daveti üzerine kooperatif binasına gitti. Demir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ ile Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi arasında imzalanan protokolle ilgili gelişmeleri takip etti. Demir, sanayi sitesinin Akkaya Mahallesi’ne taşınmasıyla ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü dile getirdi.

MUHTARLAR BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, ardından beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz’la birlikte Ula ilçesinde merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Demir, burada Gökcan’la birlikte vatandaşlar adına taleplerini aldıkları muhtarların başta elektrik altyapısı, haberleşme ve internet, imar sorunlarıyla ilgili olarak, ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek, çözüm üretilmesini istedi. Demir’in telefonla aradığı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ulalı muhtarlara seslenerek proje içeren talepleriyle ilgili genel bilgilendirmeler yaptı.

SORUNLARA YERİNDE VE HIZLI ÇÖZÜMLER

Demir, Ula programının ardından Ortaca ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, üreticiler ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Demir hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi nedeniyle serada domates üretiminin yapıldığı Fethiye, Seydikemer, Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerinde odun ihtiyacının artması nedeniyle stoklara erişimin kolaylaştırılması için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yle de görüşmeler yürüttü. Sahadan üreticilerin yoğun talep göstermesi üzerine odun sterinde (1 ster yaklaşık 500 kg)  Milletvekili Demir indirim sağlatarak, üreticinin kendisinin temin etmesi durumunda piyasa fiyatının çok altında erişim imkanı oluşturdu.

“2023’TE ÇOK DAHA GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

Köyceğiz’de AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan’ın ev sahipliğinde parti binasını ziyaret eden Demir, bölgede etkili olan kar nedeniyle yol açma çalışmalarını da yakından takip ederek Belediye Başkanı Kamil Ceylan’dan bilgi aldı. Demir, burada teşkilat mensuplarıyla birlikte değerlendirmelerde bulundu. Köyceğiz programı Belediye Başkanlığı ziyaretiyle son buldu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Celal DURGUN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis