Milletvekili Özcan’dan ADD’ye ziyaret…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Milletvekili Özcan’dan ADD’ye  ziyaret…

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

ADD Milas Şube binasında gerçekleşen ziyarette CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, emekli bir öğretmen olduğunu, ADD ve Eğitim Sen üyeliği ve ardından aktif siyasete girdiğini, 10 yıla yakın bir süre ilçe başkanlığı yaptıktan sonra şimdi de milletvekili olarak aktif siyasete devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Çağdaş yaşamı benimseyen, cumhuriyete ve demokrasiye gönülden sahip çıkan, Atatürk devrimlerine sımsıkı bağlı olan birisi olarak bugüne kadar bu çizgiden taviz vermeden yaşamaya çalıştım.

Bu süreçte Atatürkçü Düşünce Derneği gibi cumhuriyetimizin ortak değerlerine sahip çıkan, yaşatmaya çalışan bir sivil toplum kuruluşuna her dönem elimden gelen desteği de vermeye çalıştım.Karşılıklı işbirliği içerisinde ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz adına birçok ortak çalışmada buluştuk.Şimdi ise bir milletvekili olarak üzerime düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduğumu bildirmek arzusuyla buradayım.

Millet olarak, ülke olarak gerçekten birlik ve beraberliğe, dayanışmaya, iyi ve kötü günümüzde birbirimize destek olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Huzur ve güven ortamının daha fazla bozulmaması, birbirimize olan inancımızı yitirmemek için bir arada olmak zorundayız.”

Gerçekleşen ziyaret için teşekkür eden ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen ise, göreve geldikleri günden bu yana yeni üye sayısında artış yaşandığını belirterek; “Milaslılar her zaman içinde bir Atatürk ve cumhuriyet sevgisi taşımıştır. Çağdaşlıktan yana, demokrasi ve cumhuriyete bağlı, Atatürk sevdalısı bir toplum olarak yaşayan bu kentin insanları, bu özelliğini son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında göstermişlerdir. Her yaştan Milaslı, eline bayrağını alarak sokağa çıkmış ve kutlamalara katılmıştır.

Yeni eğitim-öğretim yılında okutulacak müfredat programına yeniden Milli bayramlarımızın daha geniş kapsamlı kutlanmasıyla ilgili bölümlerin eklenmesini sevindirici olarak görüyoruz.Umarız bu düzenleme sözde kalmaz, uygulamada da o eski coşkulu bayram kutlamalarını yeniden bizlere ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yaşatır” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan tarafından gerçekleştirilen ziyaret daha sonra Milas özelindeki sohbet ile devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık