‘Minik Eller’ diploma aldı

Gülçin ERŞEN -

‘Minik Eller’ diploma aldı

Güllük’ün ilk ve tek özel, okul öncesi eğitim ve bakım merkezi Minik Eller, yıl sonu etkinliğini geçen haftasonu düzenledi. Kreşin sahibi ve yöneticisi Aysun Kıran, büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgularken, “Çocukların sevinci ve ailelerin memnuniyeti her şeye değer” dedi.

Yaklaşık 5 yıl önce Özel Özge Koleji sahibi Melda Haktanır tarafından açılan, daha sonra Aysun Kıran tarafından devralınan ve Minik Eller adıyla hizmet veren kurum, Güllük’te çalışan – çalışmayan ailelerin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Başlangıçtan bu yana, eğitimin yanı sıra sağlık ve temizliğe büyük önem verdiklerini belirten Kıran, satranç, İngilizce, bale gibi etkinliklerle programlarını zenginleştirdiklerini, bunun yıl sonu gösterilerine de olumlu yansıdığını anlattı.

“İşimizi ve çocukları sevmesek, günümüz koşullarında böyle bir kurumu yaşatmak gerçekten zor” diyen Kıran, şu anda kurumda 25 çocuk bulunduğunu, yıl sonu gösterisinde ise 20 çocuğun yer aldığını söyledi.

Kıran, Güllük’te ailelerin ve çocukların gereksinimi olan eğitim ve bakımla ilgili hizmetleri, daha da geliştirerek sunmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

(27 Haziran 2017)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık