Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Minik öğrenciler TEMA gönüllüsü oldu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı1. Dönemi’nde Minik TEMA’nın son etkinliği Milas Havva Ersoy Anaokulu’nda gerçekleşti.

Minik öğrenciler TEMA gönüllüsü oldu

TEMA Vakfı, içerisinde doğa sevgisi barındıran tüm vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. TEMA, son olarak Milas Havva Ersoy Anaokulu’nu ziyaret ederek, TEMA gönüllüsü olan Uğur Böcekleri sınıfına rozet taktı.
Ziyarette minik öğrenciler, daha önce hazırlamış oldukları gözlem defterlerindeki doğa ve insan üzerine çizdiği resimler anlattı.
Bazı öğrencilerin annelerini atık yağları biriktirmeleri konusunda uyarmalarına rağmen hala lavaboya döktüklerini söylemeleri gülümsetti. TEMA üyeleri, bu konuda yetkililerin çalışma yaptıkları, belli sürelerde bu yağların toplandığı bilgisini paylaştı. 
TEMA Vakfı Milas İlçe Sorumlusu Mehmet Nergiz tarafından paylaşılan bilgide, Milas’ta da ilgili kurum ve STK’ların bu konuda çalışma yapmaları için farkındalık yaratıcı etkinlikler düzenlenmesi gerektiği vurgulandı. Nergiz, “Ayrıca topladıkları atık pilleri TEMA ilçe sorumlularına teslim eden minik gönüllülerimize doğal hayatın korunması yönünde ailelerine ve çevresinde yaşayanlara yaptıkları uyarılardan ötürü çok teşekkür ederiz.” dedi.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis