Minik Öğrencilerden, Polis Haftası ziyareti

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Minik Öğrencilerden, Polis Haftası ziyareti

‘Süper Dadım’ olarak bilinen Özel Milas Anaokulu’ndan bir grup öğrenci, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Emniyet Amiri Selçuk Tomakin ve Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki tüm birimleri ziyaret etti. Çok renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette minikler, ‘Fahri Trafik Dedektifi’ oldular.

Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava’yı makamında ziyaret eden ve hep bir ağızdan polis haftasını kutlayan Özel Milas Anaokulu’ndan bir grup öğrenci, oldukça renkli görüntüler oluşturdular.

Önceki günden bu yana yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün en renkli ziyaretçileri Özel Milas Anaokulu öğrencileri oldu. İlçe Emniyet Müdürü Ava’ya çiçek sunan ve günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren minikler, ardından Emniyet Amiri Selçuk Tomakin’e adeta ‘baskın’ verdiler. Tomakin, koltuğuna oturan öğrencileri kucağına alıp severek, onlara çeşitli sorular yöneltti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir kadın polis memurunun eşliğinde diğer birimleri dolaşan minik öğrenciler, Trafik Bürosunda bir sürprizle karşılaştılar. Görevli trafik polisi tarafından tüm miniklere ‘Fahri Trafik Dedektifi’ rozeti takılırken, yine trafik polisleri tarafından polis aracına bindirilip bir süre aracı incelemelerine izin verildi.

Ziyaret edilen tüm birimlerde büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanan minikler, görev yapan tüm memurların Polis Haftasını kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık