MİŞTİ bugün, “Berber” adlı oyunla sezonu açıyor

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

MİŞTİ bugün, “Berber” adlı oyunla sezonu açıyor

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun (MİŞTİ) 2017 - 2018 tiyatro sezonunu bugün açacağı bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, MİŞTİ Genel Sanat Yönetmeni Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği “Berber” adlı oyun, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün salonunda 12, 13 ve 14 Ekim tarihlerinde saat 20.30’da başlamak üzere sahnelenecek.

Oyun geçen sezon ‘Karya Sanat Akademi’de eğitimlerini tamamlayan yetişkin grubu tarafından ‘Karya Tiyatro Festivali’nde iki gün sahnelenmişti.

Eğitimlerini tamamlayarak Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesine katılan ekibin, bu oyunun yanı sıra MİŞTİ bünyesinde başka birçok oyunda rol almaya hazır olduğu, ülkemiz çapında da beğenilerek izlenen ve gittiği birçok organizasyonda Milas’ı başarıyla temsil edip takdir toplayan MİŞTİ’nin yeni katılımlarla artık daha da güçlü bir kadroya sahip olduğu belirtildi.

Oyunun ilçemizde sergilenmesinin ardından ekip, 21 Ekim’de Adana Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Şehir Tiyatroları buluşmasına katılacak ve daha sonra, zaman ve bütçe olanakları elverdiğince Aydın, İzmir, Balıkesir, Bilecik ve İstanbul’daki çeşitli etkinliklerde sahne alacak …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık