MİTSO, İzmir Enternasyonel Fuarı’na davet edildi

ÖNDER Haber - Adem KANKAYNAR -

MİTSO, İzmir Enternasyonel Fuarı’na davet edildi

Bu yıl 7 - 16 Eylül tarihleri arasında 87’inci kez açılacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) bu yılki teması ‘Teknoloji’, onur konuğu ili ise Bursa olacak.

 

İEF için hazırlıklar sürdürülürken, fuarda geçen yıl yaptığı farklı sergileme ile dikkat çeken, büyük beğeni toplayan MİTSO’nun bu yılki fuara da özel olarak davet edildiği ve MİTSO’nun da, 87’inci İEF’na katılmaları için üyelerine çağrı yaptığı bildirildi.

 

 

 

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, geçen yıl düzenlenen İEF’nin partner ülkesi Rusya, onur konuğu ili ise Muğla olmuştu. Muğla, ilçeleriyle birlikte yaptığı sergileme ile büyük beğeni toplarken MİTSO yaptığı sıradışı tanıtımla fuarın adeta yıldızı olmuştu.MİTSO’nun geçen yıl fuarda estirdiği rüzgar bu yıl da kendisini hissettirdi.İEF’in organizatör firması, 87’nci İEF için MİTSO’yu özellikle davet etti.

 

87’inci İEF’na özel olarak davet edilen MİTSO da üyelerine çağrıda bulunarak fuara katılmalarını istedi.

Milas’ın coğrafi işaretli ürünleri olan zeytinyağı ve Milas halılarının fuarda tanıtılması gerektiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Üyelerimiz geçen yıl İEF’nda yaptıkları tanıtımla çok takdir topladılar. Özellikle yağlı zeytin ve coğrafi işaretli zeytinyağımız fuarda yabancı konukların çok büyük ilgisini çekti.Bu yıl da bu tanıtımı sürdürmek istiyoruz.Çünkü tanıtımda esas olan devamlılıktır.Eğer bir kez yaptığımız bir etkinliği sürdüremez isek, etkisi kalıcı olmaz ve kısa sürede unutulur gider” dedi.

 

İEF’nın dünyanın sayılı fuarlarından biri olduğunu belirten Özer, “Özellikle coğrafi işaretli Milas zeytinyağı üreticilerini fuarda görmek istiyoruz” çağrısında bulundu.

 

Geçen yıl düzenlenen İEF Fuarını 1 milyon 247 bin kişi ziyaret etmiş, 109’u yabancı 413 katılımcı fuarda ürün tanıtımı yapmış ve fuarda 26 ülkeden 123 delegasyon konuk edilmişti.          

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık