“MİTSO, Milas’ın 4 T’sine sahip çıkıyor”

ÖNDER Haber -

“MİTSO, Milas’ın 4 T’sine sahip çıkıyor”

Türkiye’nin önde gelen ekonomi gazetesi Dünya’nın İzmir Bölge Temsilciliği’nden Muhabir Sedat Alp’in, İzmir Bölge Temsilciliği Reklam Müdürü Gülsüm Erdem Emen ve gazetenin Müşteri Temsilcisi Mehmet Bağcı’yla birlikte ziyaret ettikleri MİTSO’da, gazetenin önümüzdeki günlerde yayınlayacağı belirtilen Muğla eki için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’le röportaj yaptığı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Dünya gazetesinin sorularını yanıtlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas’ta 4 T var. Biz de MİTSO olarak bu 4 T’ye sahip çıkıyoruz. Bunlar; Tarih, Turizm, Tabiat ve Tarımdır. Bunların korunması ve geliştirilmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Özer, röportajda ayrıca, Milas halılarının coğrafi işaret patentinin Sümer Holding’den devralınması için önemli bir mesafe kaydedildiğini, Milas zeytinyağının tescili için de son aşamaya gelindiğini söyledi.

Milas’ın balıklarının ve balının gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışındaki fuarlarda tanıtımı için çaba gösterdiklerini belirten Reşit Özer, Aydın - Çine - Yatağan - Milas - Güllük limanı demiryolu bağlantısının da bir an önce yapılmasını ve demiryolunun Milas OSB bağlantılı olmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Reşit Özer daha sonra Dünya gazetesi temsilcilerine, üzerinde Uzunyuva Hekatomnos Anıtmezarındaki lahdin kabartmasının fotoğrafı olan bir porselen tabak armağan etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık