MİTSO seçimleri yaklaşıyor, çalışmalar hızlanıyor …

Adem KANKAYNAR -

MİTSO seçimleri yaklaşıyor, çalışmalar hızlanıyor …

5 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Reşit Özer, yeniden aday olan Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve arkadaşları, ilçemiz merkezi Cumhuriyet Caddesindeki işyerlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunup desteklerini istediler.

MİTSO’nun mevcut yönetim kurulu başkanı ve 5 Nisan’da yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olan Reşit Özer, mevcut Meclis Başkanı ve yapılacak seçimlerde yeniden aday olan Mustafa Yüksel ile aday olan arkadaşları, ilçemiz Cumhuriyet Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek, işyeri sahipleriyle yaklaşan seçim öncesinde görüş alışverişinde bulundular.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmada Başkan Özer ve arkadaşları, ziyaret edilen işyerlerinde bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki döneme ait projelerinden kısaca söz ederek, Oda üyesi esnaflardan destek istediler.

 

“Ben değil Biz olduk”

Her fırsatta, bugüne kadar yapılan çalışmaların bir ekip marifetiyle yapıldığına vurgu yaptığını belirten Başkan Adayı Reşit Özer; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yapılan ne varsa, bir ekip ruhu ile hareket edilerek yapıldı. Önümüzdeki dönemde de aynı çalışma anlayışıyla hareket edecek olan bu yönetim, kendini değil Milas’ı ve Milas’ın geleceğini düşünerek hareket etti.Bu anlamda MİTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri olarak asla ‘Ben’ demedik.Hep ‘Biz’ olmaya gayret ettik.Bu nedenle, bu seçimler için yola çıkarken de sloganımızı ‘Ben Değil Biz’ olarak belirledik” diyerek, görüşülen esnaflardan 5 Nisan’daki seçimlerde destek istediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık