MİTSO Yöneticilerinden kutlama ziyaretleri

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MİTSO Yöneticilerinden kutlama ziyaretleri

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Milas Ziraat Odası yönetimine, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürmeye başlamaları, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası ile Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası yönetimlerine ise, kısa süre önce gerçekleştirdikleri genel kurullarla güven tazelemeleri nedeniyle kutlama ziyaretlerinde bulundular.

 

Milas Ziraat Odası’nda

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya yeni binalarının hayırlı olması dileğinde bulundular.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yeni hizmet binasının 9 bin metrekarelik arsasını 10 yıl önce satın alıp inşaatına ise 6 yıl önce başladıklarını belirterek, “İnşaatımız 1 milyon 500 bin liraya mal oldu. Ancak Belediyenin emlak vergisi rayiç bedellerine baktığımızda değerinin 2 milyon lira olduğu görülüyor. Biz çiftçimizin, üyelerimizin emeğini, bankada biriken parasını bu binayı yaparak değerlendirdik. Binamız 600 metrekare. Bodrum katına çiftçilerimizin de ihtiyacı olan bir soğuk hava deposu yapacağız. Altyapısını ona göre hazırladık. Zemin katı ise çiftçimizin ihtiyacı olan çeşitli araç gerecin, tohumun ve zirai mücadele ilaçlarının satılacağı bir alan oldu. En üst katta ise yaklaşık 300 kişilik bir toplantı salonumuz var” diye konuştu.

Atıcı, Milas Demirciler Arastasındaki eski hizmet binasının da kapatılmayacağını belirterek “Orada kurulan Salı Pazarına gelen çiftçimiz, yine tohumunu, ilacını, ihtiyaç duyduğu malzemeleri oradaki mağazamızdan alabilecek. Orayı kapatmayı düşünmüyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında, yaklaşan Milas 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hazırlıkları ve ilçemize gerçek bir fuar alanı kazandırma konuları üzerinde duruldu.

 

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar

Esnaf Odası’nda

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen, kısa bir süre önce Milas Gıda Maddeleri Yapan ve Satanlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Sezgin’i ziyaret ederek kutlayıp başarı dilediler.

Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda, Milas’ta yıllardır süregelmekte olan meslek odaları arasındaki işbirliğinin bundan sonra da süreceği vurgulandı.

 

Milas Bakkallar ve Tekel

Bayileri Esnaf Odası’nda

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Milas BTBEO Başkanlığına yeniden seçilen Özay Sabancı’yı ziyaret ettiler.

Özay Sabancı ve Odanın Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Pırnaz’ı kutlayan MİTSO yöneticileri, yeni görev dönemlerinde başarı dileğinde bulundular.

İki Oda yöneticileri arasındaki görüşmede, Mart ayında Milas’ta iki fuar düzenleneceği ve bu fuarların Milas’ın tanıtımına çok büyük katkı sağlayacağı ve kentin ekonomik ve sosyal yaşamına canlılık getireceği belirtilerek fuarlara tam destek sağlanacağı dile getirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık