MİTSO Yönetimi mazbatalarını aldı

Adem KANKAYNAR -

MİTSO Yönetimi mazbatalarını aldı

5 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimleri kazanan ve ardından yapılan oylama sonucu yeniden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Reşit Özer ve oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Tamamlanan seçimlerinden ardından oluşan yeni yönetim, Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kd. Hâkim Özgür Yalçın’ın elinden mazbatalarını aldılar.

5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılan ve bütün gruplarda seçimi kazanan Reşit Özer ve arkadaşları, yapılan ilk toplantıda 7 kişilik yönetim kurulunu ve Meclis başkanını da belirlediler.

Reşit Özer başkanlığında; Ejder Üstek, Hasan Tiryakioğlu, Ömer Eliş, Hüseyin Aykal, Soner Çamlıbelen ve Mehmet Yiğit’ten oluşan yeni yönetim kurulu, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na giderek mazbatalarını aldılar.

Ömer Eliş’in katılamadığı mazbata töreninde, Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kd. Hâkim Özgür Yalçın ile bir süre Milas Adliyesi’ndeki iş yükü, geçtiğimiz dönemde MİTSO’nun yaptığı ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; “Geçtiğimiz dönem olduğu gibi yeni dönemde de arkadaşlarımızla birlikte Milasımız için elimizden geleni yapacağız. Hep söyledik, yine söylüyoruz, hedefimiz; kentimizin yarınlara daha güzel bir şekilde hazırlanmasına katkıda bulunmak, üyelerimizin var olan, bundan sonra oluşabilecek sorunlarını çözmeye çalışmak, sahip olduğumuz değerlerle Milasımızı hem ülkemizde hem de dünyada tanıtarak, ekonomik yönden daha iyi bir noktaya gelmesidir. Hep birlikte bunun için çalışacağız” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kd. Hâkim Özgür Yalçın, oluşan yeni yönetimi tebrik ederek mazbatalarını MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer’e teslim etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık