MİTSO'nun ekim meclisinde konuşan Başkan Reşit Özer:

"OSB'DE SONA GELİNDİ"

MİTSO'nun ekim meclisinde konuşan Başkan Reşit Özer:

*MİTSO Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, OSB'de son aşamaya gelindiğini belirterek sanayi parsellerinin herhangi bir aksilik olmaz ise Kasım ayı sonuna doğru hak sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu  Odanın eylül ayı kati mizanını okudu. Odanın alacak/ borç muvazenesinin 1 milyon 871 bin 369 TL, alacak / borç bakiyesinin 1 milyon 19 bin 81 TL. olduğu görülen eylül ayı kati mizanı,  Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO'nun ekim ayı meclis toplantısı daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in son bir aylık dönemdeki çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmayla devam etti. Reşit Özer, konuşmasında OSB'deki son durum hakkında da meclis üyelerine bilgi verdi. Özer, OSB'de son parselasyon düzenlemelerinin de bitmek üzere olduğunu belirterek "OSB'de artık son aşamaya geldik. Parselasyon düzenlemeleri bittiğinde onay için Bakanlığa gönderilecek. Bakanlığın onayından sonra sanayi parselleri hak sahiplerine teslim edilecek. Herhangi bir aksaklık olmaz ise kasım ayının sonuna doğru parselleri teslim etmeyi umuyoruz" dedi.

MİTSO'nun ekim ayı olağan meclis toplantısında başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık